Winnaarstentoonstelling

Boskoop Creatief organiseert tentoonstelling in de Boskoopse Bibliotheek

Ieder jaar in de maand september houdt Boskoop Creatief een Winnaars-tentoonstelling in de expositieruimte van de Boskoopse Bibliotheek.

Deze tentoonstelling wordt georganiseerd voor de winnaars van de jury- en publieksprijzen van de laatste tentoonstelling ‘Creatief Boskoop’, die eind elk jaar opgezet wordt door Boskoop Creatief.  Als deel van hun prijs mogen de winnaars hun eigen tentoonstelling inrichten in september, een mooie gelegenheid om meer van hun werk te laten zien.  De exposanten zijn Elly Sytzema, Elly de Mos, Joris Vogelaar, Lucia van Sprang, Ineke Roedoe-van Dam, en Dineke Jensma, allemaal vakkundige amateurkunstenaars uit Boskoop.

De expositie kan nu bezocht worden en loopt tot 23 september 2016.

010

 

 

 

 

 

Lucia van Sprang met haar winnende aquarel.

Reacties zijn gesloten.