Creatief Boskoop 2016

Creatief Boskoop 2016

029Dit jaar wordt voor de 42keer de tentoonstelling ‘Creatief Boskoop’ georganiseerd in de expositieruimte van de bibliotheek Rijn en Venen aan de Babsloot 6 in Boskoop.
Iedere Boskoopse amateurkunstenaar mag deelnemen met een schilderij, tekening, foto, textielwerk, keramiek, beeldhouwwerk, sieraad of andersoortig kunstwerk. De enige voorwaarde is dat het werkstuk recent is en de enige manier van inschrijving is via deze website en wel door hier te klikken.
Doordat we nu minder ruimte om te exposeren hebben in de bibliotheek kunnen maar maximaal 30 schilderijen aangemeld worden. Voor ander vrij werk is er ruimte in de vitrines en op een beperkt aantal zuilen.
De expositie wordt gehouden van vrijdag 11 november tot zaterdag 17 december 2016. Alle werken moeten op vrijdagmiddag om 14.00 uur ingeleverd worden met titel en een beschrijving van het onderwerp op A4 formaat. De officiële opening is vrijdagavond om 19.30 uur.
Bezoekers van de expositie kunnen tot een paar dagen voor de sluiting een publiekswinnaar kiezen door het invullen van een stembriefje. Een deskundige jury zal alle kunstwerken beoordelen en een aantal genomineerde kunstwerken komen in aanmerking voor een prijs. De eigenaren van de winnende kunstwerken mogen in september 2017 een eigen tentoonstelling samenstellen.

Reacties zijn gesloten.