Voorjaarsworkshops met Boskoop Creatief

In het voorjaarsprogramma van Boskoop Creatief zijn er nog plaatsen beschikbaar om een groendecoratie voor Pasen te maken. Deze workshop wordt gehouden op dinsdagavond 11 april in “De Plataan”, Snijdelwijklaan 2, Boskoop.
Een schikking wordt gemaakt van voorjaarsbloemen, bloembollen, en divers groenmateriaal op een schaal. Deze gezellige schikking blijft ook mooi voor de dagen na Pasen.
Geadviseerd wordt om zelf een schaar of mesje mee te nemen voor het knippen van groen en een tangetje voor het knippen van ijzerdraad.

Er is ook ruimte om in te schrijven op een workshop speksteen bewerken. Speksteen is een heerlijke steen om mee te werken, en omdat het een zachte steensoort is en makkelijk te bewerken, kunt u snel en in een inspirerende en rustgevende omgeving een mooi resultaat boeken. De workshop vindt plaats op 7 april in Atelier 58, Den Ham 58 te Boskoop.
Beide workshops zijn zeer geschikt voor beginners, maar gevorderden zijn ook welkom.
Voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.