Boskoop Creatief Tweede Pinksterdag op “Kunst en Groen”

De Boskoopse Kunstmarkt “Kunst en Groen”, inmiddels een begrip op de kunstkalender van Boskoop, is dit jaar weer op twee mooie locaties aan het Rijneveld: de Sortimentstuin Harry v.d. Laar, Proeftuin van Holland, Rijneveld 153a, en de Plantentuin Esveld, Rijneveld 72. Het wordt weer georganiseerd op Tweede Pinksterdag in combinatie met de bekende Plantendag, met heel wat moois te zien.
Een aantal docenten van Boskoop Creatief is aanwezig op maandag 21 mei met een eigen kraam. Ook zijn er bestuursleden aanwezig die graag informatie verstrekken over het cursusprogramma van het komende najaar. Het najaarsprogramma van Boskoop Creatief is klaar en staat weer boordevol cursussen en workshops voor kunstliefhebbers en inschrijving is al begonnen. Er is een aantal nieuwe programmaonderdelen zoals Sculptuur, Matten van eigen stoelen, Macramé, Vachtvilten en Chinees Tekenschrift. Op iedere zaterdag in augustus wordt weer buitenschilderen georganiseerd op verschillende mooie locaties in Boskoop, onder begeleiding van de bekende schilderdocenten van Boskoop Creatief.
De Boskoopse kunstmarkt is een gelegenheid om niet alleen te genieten van al het moois aan het Rijneveld in Boskoop, maar ook om een cursusprogramma mee te nemen en alvast in te schrijven voor een cursus, workshop of andere culturele activiteit in het najaar.
Voor meer informatie over activiteiten, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.