Vrijschilderen buiten op mooie locaties in Boskoop

Als vast onderdeel van het zomerprogramma van Boskoop Creatief, wordt bij voldoende deelneming vrijschilderen buiten weer georganiseerd op alle zaterdagochtenden in augustus.  Deelnemers mogen schilderen, tekenen of schetsen op locatie in mooie plekken in Boskoop onder leiding van verschillende docenten van Boskoop Creatief. 

Er is al een aantal geplande mooie Boskoopse locaties waaronder het Gouwe Bos, Natuurtuin “De Veenmol”, particulierentuin de Oude Wijk 13, de Sortimentstuin Harry v.d. Laar, en de Badhuisweg 9.  Het schilderen begint om 10.00 uur en beëindigt rondom 12.00 uur.  Bij slecht weer wordt een binnen locatie gekozen.

Deze schildertour mag in z’n geheel gereserveerd worden maar ook in losse schilderochtenden.

Boskoop Creatief begint op 16 september a.s. met het nieuwe najaarsprogramma voor kunst- en cultuurliefhebbers.  Inschrijven is al begonnen op de vele cursussen en workshops in het komende najaar. 

Alle informatie is te zien op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Foto:  Een van de mooie locaties particuliertuin De Oude Wijk 13 in Boskoop.  (Foto:  Boskoop Creatief)

Reacties zijn gesloten.