Wedstrijdtentoonstelling 2019 afsluiting

Een mooi artikel in de krant met de prijswinnaars van ‘ Creatief Boskoop’.

Met op de 1st plaats van het publiek staat Annemiek Berkouwer met het schilderij ‘Meisje met beer’, 2e plaats Jessica Groenewegen met schilderij ‘Charlize’ en 3e plaats Miranda Bulk met schilderij ‘Sita’.

De juryprijzen gingen naar 1st prijs Femke Van Roosmalen met haar pentekening ‘Mijn eerste grote liefde’. 2e plaats Annemiek Berkouwer met schilderij ‘meisje met beer’ en 3e plaats Sandra Bunnik met het schilderij ‘Warme verbinding’.

3D prijs ging dit jaar naar Maidy Koster uitsnede Aluminium ‘Fenne’. Heleen Blok kreeg een eervolle vermelding omdat zij de meeste stemmen had van het publiek voor 3D werk. 

Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en hopelijk tot volgend jaar.

 

Reacties zijn gesloten.