Nieuwe cursussen in najaarsprogramma van Boskoop Creatief

Het nieuwe najaarsprogramma van Boskoop Creatief gaat van start op maandag 14 september. Er is weer een gevarieerd aanbod van cursussen en workshops.
Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen een keus maken uit bestaande en nieuwe cursussen/workshops. Zo biedt docent Hans Verbeek naast zijn cursus acryl-/aquarelschilderen met ingang van dit seizoen een Basiscursus tekenen-schilderen op maandagavond. Docent Edwin van Voskuilen geeft in Het Raadhuis in Boskoop op donderdagavond (om de week) een 6-delige cursus Genealogie voor hen die familielijnen willen naspeuren. Annelies Leeflang komt met een geheel nieuwe workshop: “Mozaïeken maar dan anders”, om de week op woensdagmiddag.

Foto is genomen de dag nadat de oudste zuster van de familie trouwde in 1917. Locatie: Reijerskoop 213.

We willen u als deelnemer een veilige plek bieden door de corona-maatregelen in acht te nemen. Waardoor de cursusgroepen iets kleiner zijn dan voorheen.

U kunt zich nu inschrijven voor een leuke activiteit of cursus om het komende najaar door te brengen. Voor meer informatie over het najaarsprogramma en inschrijvingen, zie www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843

Reacties zijn gesloten.