Kunst en Groen 2022

Op Tweede Pinksterdag (6 juni) is een ieder weer welkom op de Boskoopse Plantendag en Kunstmarkt “Kunst en Groen”, op twee locaties aan het Rijneveld in Boskoop tussen 10 en 17 uur. Het belooft weer een mooie dag te worden met in de hoofdrollen: planten, kunst, muziek, varen en natuurlijk een hapje en een drankje. Op de Proeftuin van Holland aan het Rijneveld 153 tonen en verkopen regionale kunstenaars en organisaties hun werk vanuit kraampjes tussen het frisse groen en vanuit kunstwinkel BuitenRuimte. Muzikale optredens worden hier verzorgd door zanger en pianist Bas Baelde (bij Buck)  en Johnny Verger met zijn bandleden  (bij Proef de Tuin).

Johny Verger met bandleden

De locatie Plantentuin Esveld aan het Rijneveld 72 biedt, naast kunstenaars in de kas, een groot assortiment planten en als extra attractie een rondvaart met de in de lockdowntijd perfect opgeknapte Boskoopse rondvaarboten. Horeca en muziek wordt hier verzorgd door Yume. Optredende bands “Klein Bandje” en “Pretty Small” hebben, ondanks hun bescheiden namen, een flinke muzikale impact. De mannen van Klein Bandje spelen voor een ieder bekende nummers. De meiden van Pretty Small brengen weer andere covers ten gehore.

Tussen de twee locaties is er (eveneens gratis) vervoer door hiervoor ingezette busjes. Parkeren kan bij verschillende daarvoor aangewezen parkeerterreinen van kwekers. Kunst en Groen ontvangt natuurlijk ook van harte bezoekers per fiets. Dit biedt de mogelijkheid om ook de kwekerijen tussen de twee adressen te bezoeken. Er is voldoende fietsparkeergelegenheid.

De organisatoren van Kunst en Groen, Stichting Boskoop Creatief, Plantentuin Esveld, Plantport Boskoop en de horecalocaties heten u allen van harte welkom!

Reacties zijn gesloten.