Ingrid Hertog

IMG_6122

Of het nu groot of klein is, uit de natuur of de stad, het is heerlijk ontspannen om met potlood, pen of verf alles om je heen vast te leggen op papier of doek.

Tijdens mijn opleiding aan het Nimeto in Utrecht heb ik mijn passie voor schilderen ontdekt en ontwikkeld. Ik heb geleerd hoe ik verschillende technieken en materialen kan gebruiken om mijn creativiteit tot leven te brengen. Maar wat schilderen voor mij echt zo leuk maakt, is de mogelijkheid om anderen te inspireren en te motiveren.

Dus als je geïnteresseerd bent in het verkennen van je artistieke kant, of als je gewoon op zoek bent naar een plek waar je kunt ontspannen en nieuwe mensen kunt ontmoeten, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan mijn schilder en pentekenlessen.

In een gezellige en ontspannen sfeer kan iedereen in eigen tempo en op eigen niveau leren schilderen, ervaring is niet nodig.

Aan de hand van zelf meegebrachte foto’s of afbeeldingen werken we met aquarel of acrylverf op papier of doek. Uiteraard is er aandacht voor het mengen van kleuren, licht/donker, compositie en perspectief. Afhankelijk van het te schilderen onderwerp laat ik zien hoe je structuren kunt maken of hoe je bv een portret opbouwt. Aan het eind van iedere les worden de resultaten besproken zodat je ook leert van elkaar. Niets is leuker om je werk te zien veranderen van een opzet tot een prachtig eindresultaat waar je trots op kan zijn.

 

 

Reacties zijn gesloten.