De Schone van Boskoop

De Schone van Boskoop 2017
Kunst- en muziekroute, zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017, van 12.00 tot 17.00 uur

Dit jaar organiseren wij weer de kunst- en muziekroute in Boskoop.
Wil jij ook aan een breed publiek laten zien wat je maakt of waar je mee bezig bent?
Geef je dan nu op voor ‘De Schone van Boskoop 2017′. Alle vormen van kunst zijn welkom.
Heb je zelf geen atelier maar wil je toch graag meedoen, dan zoeken wij een mooie locatie voor je werk.

Zoals jullie van ons gewend zijn maken we weer een prachtige folder met plattegrond. Geef op het inschrijfformulier aan hoe je vermeld wilt worden in de folder en stuur een foto mee van je meest recente werk.

Foto’s worden ook gebruikt voor de Facebook pagina van de Schone van Boskoop.

Deelname aan de Schone van Boskoop is gratis maar niet vrijblijvend. Vorig jaar hebben wij het verzoek gekregen om wat meer aan publiciteit te doen ook als dat zou betekenen dat we een bijdrage moeten vragen aan de deelnemers. Wij als organisatie hebben daar toch vanaf gezien omdat we er belang aan hechten dat dit evenement gratis blijft zowel voor deelnemers als voor bezoekers.

De opening is op vrijdag  29 september om 16.00 uur in het oude gemeentehuis van Boskoop waar we een overzichtstentoonstelling inrichten zoals vorig jaar. Graag aanmelden voor 1 augustus 2017 via het inschrijfformulier.

Reacties zijn gesloten.