Boskoop Creatief exposeert in het Zorgcentrum

Vanaf heden exposeert Boskoop Creatief in het Zorgcentrum “Flora Vita”. Deze locatie is een mooie gelegenheid om het werk tentoon te stellen van de schildercursisten en hun docenten van Boskoop Creatief en is een leuke manier om een lopende expositie te laten zien aan de wanden van het Zorgcentrum. De bewoners zijn heel enthousiast met de verfraaiing van de openbare ruimtes. De tentoonstelling loopt van 1 augustus tot eind september.
Het nieuwe najaarsprogramma van Boskoop Creatief gaat 18 september van start met veel nieuwe cursussen voor kunst- en cultuurliefhebbers. Een greep uit het nieuwe aanbod zijn Bridge voor Beginners, Genealogie, Letter Art, en voor de tuinliefhebbers Bonsai, (tuin)-sculpturen, en Funny Garden Stones of Flowers maken (“Rock Art”). In het educatieve programma van Boskoop Creatief is een cursus Spaans voor Beginners, en een bezoek aan de tentoonstelling “Nineveh” in het Oudheidsmuseum in Leiden. De nieuwe en populaire cursus Luisteren naar Klassieke Muziek van vorig jaar gaat ook weer door.
Voor meer informatie, foto’s en inschrijvingen, kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Reacties zijn gesloten.