Inschrijving voor de tentoonstelling ‘Creatief Boskoop 2018’

Boskoop Creatief zal dit jaar alweer voor de 44e keer een expositie organiseren met de titel “Creatief Boskoop 2018”. Dit jaar niet in de bibliotheek maar in het Zorgcentrum Floravita aan de Boezemlaan.
Deze tentoonstelling is speciaal bedoeld voor Boskoopse amateur-kunstenaars. Iedere inwoner van Boskoop mag deelnemen met een schilderij, tekening, foto, textielwerk, kalligrafie, keramiek, beeldhouwwerk, sieraad, etc. Het werkstuk moet recent zijn, en het onderwerp is vrij. Inschrijven start op zaterdag 6 oktober 2018 en is alleen mogelijk via www.boskoopcreatief.nl. De sluitingsdatum voor aanmeldingen is 1 november 2018.
De expositie wordt gehouden van vrijdag  9 november 2018 tot zaterdag 15 december 2018. Alle werken moeten bij Floravita worden ingeleverd op woensdagmiddag 7 november a.s. om 14.00 uur. De officiële opening is op vrijdagavond 9 november om 19.30 uur.
Er is ruimte voor 30 platvak schilderijen en 10 drie-dimensionale werken, dit jaar twee aparte categorieën, met aparte prijzen. Alle werken moeten meegeleverd worden met een beschrijving van het onderwerp, dit voor gebruik door de vakjury. De werken zullen ook worden beoordeeld door het bezoekende publiek tijdens de looptijd van de expositie. De winnaars worden bekend gemaakt bij de afsluiting op zaterdagochtend 16 december om 10.00 uur.  De winnaars mogen als deel van de prijs een eigen tentoonstelling houden in september 2019.
Voor meer informatie kijk op www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.
Klik hier om u in te schrijven

Reacties zijn gesloten.