Kunstenaars openen hun deuren voor De Kunst- en Muziekroute “ De Schone van Boskoop’’

De bekende Boskoops Kunst- en Muziekroute ‘De Schone van Boskoop’  is dit jaar op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Op deze dagen zullen verschillende kunstenaars hun deuren openzetten voor het publiek en zal er een divers aanbod zijn van live muziek. De PJ’s Kunst en Cultuurprijs wordt uitgereikt bij de Proeftuin op vrijdag 4 oktober om 17:00 (een initiatief van wijlen Piet Jan Vermeulen voor de promotie van Boskoops kunst). Ook verschillende winkeliers van De dorpskern stellen hun etalages beschikbaar voor afwisselende kunst. Daarnaast doet er een nieuwe ruimte mee met de Kunst- en Muziekroute:  het verzamelgebouw De Kiem op Laag Boskoop 16, waar diverse ondernemers hun werk laten zien.  

Een aantal docenten van Boskoop Creatief doet ook mee in hun eigen atelier of op een andere locatie. Ze tonen hun eigen werk en vertellen graag over hun cursussen en workshops die gevolgd kunnen worden. Dit jaar is Boskoop Creatief aanwezig in de Plataan met een aantal bestuursleden en docenten die graag informatie geven over de diverse cursussen uit het nieuwe najaarsprogramma. Er zijn ook kunstwerken te zien van cursisten van Boskoop Creatief.

Voor meer informatie en een route beschrijving  ‘De Schone van Boskoop’ zijn er folders verkrijgbaar bij de VVV, De dorpskern winkeliers en de Proeftuin. Of kijk op www.boskoopcreatief.nl

Klik hier voor de route. 

En klik hier voor de link naar de kunstenaars en hun locatie.

Reacties zijn gesloten.