Immanuelschool exposeert bij De Plataan

Scholieren uit groep 7 en 8 van de Immanuelschool exposeren voor het eerst in de MFC De Plataan. Stichting Boskoop Creatief is initiatiefnemer om kinderen in contact te laten komen met kunst. Tijdens de keuzemiddag hebben de creatieve scholieren in groepsverband hun handen uit de mouwen gestoken om wat moois te maken. Ze werken naar aanleiding van het thema ‘Sport’. In totaal zijn er 40 kunstwerken te zien. Hun wellicht eerste expositie wordt officieel geopend op vrijdag 18 oktober om 14:00 bij de MFC De Plataan in Boskoop. De schilderijen, tekeningen en 3d werk is te bekijken t/m 30 oktober.


Het najaarsprogamma van Boskoop Creatief is in volle gang. We hebben nog plekken beschikbaar om diverse workshops of een cursus te volgen. Ook op muziek gebied hebben we voor jong en oud een nieuwe workshop. Onder de naam ‘Rappen, schrijven en opnemen’. Marjon Wassenaar, eigenaar van Mediabedrijf StreetliveTV en jongerenwerker, leer je, met gebruikmaking van haar professionele apparatuur, hoe je zelf een raptekst maakt en opneemt. Het start op 8 november in MFC De Plataan.
Wilt u het volledige najaarsprogamma bekijken dat kan op www.boskoopcreatief.nl
———————————————————————————–

Reacties zijn gesloten.