Oproep voor expositie “Boskoop 800 jaar Creatief” in het Boomkwekerijmuseum

Heb je een kunstwerk gemaakt, of heb je een kunstwerk in je bezit dat het thema 800 jaar Boskoop goed in beeld brengt? Meld je dan als deelnemer van de expositie Boskoop 800 in het Boomkwekerijmuseum!
Voor deze expositie nodigt Boskoop Creatief inwoners van Boskoop én cursisten van Boskoop Creatief uit hun visie op Boskoop in heden en verleden te verbeelden.
Het thema 800 jaar Boskoop kan breed geïnterpreteerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de geschiedenis van Boskoop, het opvallende slagenlandschap met vele sloten, het kwekersvak, de bekendheid over de wereld, de flora en fauna, de architectuur, de initiatieven op vrijetijdsgebied etc. Verbeeld het in beeldhouw- of boetseerwerk, keramiek, schilderij, tekening, collage, geborduurd. Keuze van de techniek staat vrij.

Heb je een kunstwerk uit het verleden dat in het thema past, dan mag je dat zeker inzenden. Zelfgemaakt of een erfstuk uit je familie, het mag.
Aanmelden voor deelname kan tot uiterlijk 30 december via de website van Boskoop Creatief, www.boskoopcreatief.nl

De expositiecommissie en het bestuur van Boskoop Creatief maken een uiteindelijke selectie uit het aanbod van het ingezonden werk. Lees dan ook goed de voorwaarden voor deelname.
De expositie is geen wedstrijd en er zijn geen prijzen aan verbonden.
Om zo veel mogelijk werk te kunnen tonen zijn vooral werkstukken van geringe afmetingen van harte welkom. Ook of vooral driedimensionale kunst is van harte welkom.

De expositie loopt van 24 februari tot 30 april 2022.
Indien mogelijk, willen we de expositie feestelijk openen op vrijdagavond 25 februari 2022. Bezoekers zijn welkom tot en met 30 april 2022.

Openingstijden van het museum:
dinsdag tot en met vrijdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. Zaterdag van 10:00 tot 16:30 uur.
De toegangsprijs bedraagt voor volwassenen € 6,00 voor jongeren van 12 tot 18 jaar € 3,00.
Toegang is gratis voor kinderen onder 12 jaar, Museumkaarthouders, sponsors van het museum, vrienden van het museum.

Reacties zijn gesloten.